Маргарита Паша – 24-річна модель, яка цього року отримала титул "Міс Україна". Після конкурсу дівчина активно ходила по телеканалах і роздавала інтерв'ю, а ще вона активний користувач Instagram, де публікує фото і відео зі свого життя і філософствує на різні теми. Так, нещодавно модель потрапила в мовний скандал через пости у соцмережі російською. І коли пристрасті трохи вщухли Маргарита знову опинилася в центрі скандалу.

А все тому, що модель навіщось полізла відповідати на сакральне питання "Чий Крим?". Так, за словами Маргарити, Крим належить людям. "Питання звучало "Чий Крим?". Питальним словом було "чий" і ніяк інакше. Тому і відповідь досить логічна. Вся територія землі належить людям, а Крим – це частина Землі, частина величезної планети і, відповідно, він теж належить нам, людям! Логічно", - заявила Маргарита. І треба сказати, що в коментарях до фото дівчина знайшла підтримку, однак така заява сподобалося не всім.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.