У Києві жорстоко напали на ветерана АТО, бійця 90-го батальйону Ігоря Панова з позивним "Хан" та його дружину. Зараз вони обоє перебувають у комі.

Про це повідомила волонтер Тетяна Грубенюк ("Руденька") на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні вночі у під’їзді власного будинку, на сходах між поверхами був знайдений Панов Ігор позивний "Хан" з дружиною. Атовець, наш Захисник, наш великий добряк! Знаю його з 2015 року. Боєць легендарного 90-го батальйону! Знайдені без свідомості з проломленими головами...ОБОЄ!!!" - йдеться у дописі.

"Швидка", ілюстративне фото
"Швидка", ілюстративне фото

Повідомляється, що постраждалих відправили до реанімації. Ігорю Панову зробили 16 переливань крові. Зараз вони обоє знаходяться в комі й на апаратах штучної вентиляції. Стан ветерана АТО важкий, його дружини трохи кращий, вона реагує на подразники.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У Хана стан критичний. Коли я чую - не даємо ніяких прогнозів...значить дуже все хріново((( Йому постійно вводять адреналін і препарат для вирівнювання тиску! Нічого, крім води, організм не сприймає! В Хана травма набагато важча. Крім численних кісних уламків сильні гематоми головного мозку. І, якщо я правильно зрозуміла, розтрощено пів обличчя!((( Спілкувалася з поліцією, що сталося ніхто не знає!" - додала жінка.

За словами волонтера, подружжя знайшли сусіди. При цьому ніхто не чув ані сварок, ані криків. Поліція розслідує справу.

Якийсь страшний день... Я не буду писати філософську фігню...дуже втомилася! Сьогодні вночі у під’їзді власного будинку,...

Geplaatst door Тетяна Руденька op Zondag 10 november 2019

Нагадаємо, під час розведення військ у Петровському окупати запустили в небо ракету: що знову накоїв Путін, відео.

Як повідомляв Знай.uа, розведення сил на Донбасі: у штабі ООС назвали точну дату операції у Петровському.

Також Знай.uа писав, на польському кордоні схопили українського активіста та ветерана АТО: Росія "посприяла".