Загадкова смерть підлітка в Прилуках продовжує гриміти на всю Україну. Смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко викликає більше питань, аніж відповідей.

Місцеві правоохоронці розслідували обставини його смерті за статтею "ДТП", однак батьки підлітка і жителі міста не були згодні з цим. Вони переконані, що хлопчика хтось убив.

Віктор Чаленко, тато загиблого хлопця, каже, що в поліції справу намагаються зам'яти. Чоловік розповів, що разом з родичами та адвокатом кілька днів обстежили місце загибелі Дениса і околиці. Вони виявили сліди крові, які їх привели до приватного сектору. При цьому слід обірвався на ділянці з свіжоперекопаною землею. Віктор припускає, що це місце вбивства його сина, а злочинці таким чином намагалися зам'яти сліди. Після чого його тіло привезли на авто і кинули на шляхах.

Батько дев'ятикласника каже, що не довіряє місцевим експертам, які поспішили укласти, що дитину збив поїзд. На обличчі хлопця були величезні гематоми, розбитий ніс, пробитий череп, на кулаці садно, яка говорить про бійку.

"Сина жорстоко побили. Це скаже кожен, хто бачив його тіло", - каже Віктор Чаленко.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обставини загибелі Дениса Чаленка, Вести
Обставини загибелі Дениса Чаленка, Вести

Похорон хлопчика відбувся 5 листопада, перед цим його тіло два рази віддавали на експертизу. Повідомляється, що кілька фрагментів кісток зникли після першої експертизи. Поховали Дениса без них.

Друзі загиблого Дениса Чаленко розповідають, що він не мав жодних шкідливих звичок: не пив, не курив, не вживав наркотики. Він займався спортом. Однак, секцію боксу, на яку він ходив раніше, Денис перестав відвідувати 3 місяці тому - батькам він про це не розповів. Повідомляється, що Денис нібито брав участь у вуличних боях.

Денис Чаленко погиб в Прилуках, фото ТСН

Хронологія подій страшного дня, коли Денис Чаленко позбувся життя.

О 17:20 Денис пішов з дому "на тренування", куди саме - відомостей немає.

З 17:23 по 17:50 Денис розмовляв телефоном з чотирма людьми (1 дівчина і 3 хлопці). Після цих розмов він зник - його немає на вуличних камерах. Дзвінків на телефон більше не надходило.

О 21:37 тіло Дениса знайшли на залізничних коліях. Машиніст поїзда, який в той момент їхав, повідомляє, що він не збивав підлітка - його тіло вже лежало на залізнодорожних шляхах.

Наразі жодна з експертиз не озвучила точного часу смерті Дениса Чаленко, а саме ця інформація змогла б багато чого прояснити в цій загадковій історії.

За день до загибелі Денис розповідав, що йому "забивали стрілку" і показував повідомлення з погрозами. Крім того, хлопець назвав ім'я людини, який їх надіслав. Його звуть Андрій, а конфлікт виник після того, як Денис заступився за дівчинку.

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями: поховали не повністю, з тіла зникли...

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що підлітка жорстоко закатували у Прилуках, вигадавши банальну відмовку: поліцейська дільниця у вогні, народний гнів потрапив на відео.