В Прилуках, Чернігівська область, 29 жовтня знайшли мертвим на залізничних коліях Дениса Чаленка, 14-річного школяра. За офіційною версією слідства, хлопчик загинув у результаті нещасного випадку на шляхах. Але батьки загиблого і жителі міста не згодні з цим. Вони впевнені, що підлітка забили на смерть, а потім кинули на рейки.

Про це в новому випуску з місця подій розповіли журналісти "ТСН". Батьки загиблого хлопчика вимагають, щоб була розкрита справжня причина загибелі їх сина. Вони вважають, що місцеві правоохоронці намагаються приховати причину, яка спричинила смерть Дениса. Обставина його смерті правоохоронці почали розслідувати за статтею "ДТП".

Скріншот з відео, ТСН
Скріншот з відео, ТСН

Батьки показали сліди побоїв на тілі загиблого Дениса. Однак, поки що результати офіційної експертизи ще не надійшли. В даний момент до справи залучили Генеральну прокуратуру України. В Прилуки приїдуть прокурори з Києва для з'ясування обставин смерті підлітка, як розповіли журналісти у сюжеті.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також, правоохоронці збираються провести слідчий експеримент, під час нього будуть буде залучений той же потяг, який фігурує у смерті Дениса Чаленка.

Нагадаємо, раніше палять шини, б'ються і стріляють: на Чернігівщині активісти влаштували справжнє пекло "сліпим" поліцейським.

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що підлітка жорстоко закатували у Прилуках, вигадавши банальну відмовку: поліцейська дільниця у вогні, народний гнів потрапив на відео.