У Прилуках, що на Чернігівщині, і досі не вщухають пристрасті через неналежне розслідування загибелі 14-річного хлопця Дениса Чаленка. Відтак, нещодавно люди вже палали шини під відділком поліції, однак цього разу ситуація знову повторилася, пише ТСН.

Нагадаємо, що кілька днів тому, а саме 29 жовтня, поліцейські знайшли на місцевих коліях 14 –річного школяра, який, за офіційною версією, загинув під колесами потяга. Щоправда, батьки в таке не вірять та стверджують протилежне – його вбили. Окрім цього, ходять й чутки про те, що вбивство могли скоїти четверо 16-річних юнаків, батьки яких є чиновниками та працюють у столичному суді.

Наразі ж близько 300 жителів Прилук вночі вийшли на мітинг, адже невдоволені тим, як правоохоронці розслідують справу загибелі юнака. Саме реакція правоохоронців найбільше обурила містян.

"Це було дійсно вбивство людини, а прилуцька поліція реагувати на це не хоче, але люди так просто це не залишать". Напередодні люди продерлися у відділок, але до сутичок справа не дійшла. "Ми не Врадіївка, але ж ми Прилуки. В нас є запал, щоб довести цю справу, і щоб покарані були вбивці, а не та невинна людина – машиніст, на яку вони хочуть перевести стрілки", - каже громадська діячка Ольга Костюк.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нині ж під відділком активісти підпалили шини, а також стріляють петарди, також там сталася і бійка з правоохоронцями. Керівник місцевої поліції вже вкотре вийшов до натовпу та намагався переконати в правомірності слідчих дій, однак обурені активісти не вірять обіцянкам і вимагають об’єктивності та покарання винуватців трагедії.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент.

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном

Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.