В результаті масового вбивства загинуло двоє дітей. Цю інформацію підтвердила прес-служба Вінницькій поліції. За даними силовиків,ж ахливе злодіяння сталось учора по обіді в мікрорайоні Академічний – повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"31 грудня близько 15 години в поліцію від диспетчера швидкої допомоги надійшло повідомлення, що в квартирі р. Вінниці виявлено без ознак життя дві жінки й хлопчика. 3-річну дівчинку з тілесними ушкодженнями в області голови госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні", - повідомили в поліції.

Однак, як відзначають силовики, лікарям не вдалося врятувати дитину. Під час надання медичної допомоги вона померла в лікарні.

"Швидку медичну допомогу викликав житель Вінниці, який повідомив, що виявив у своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну жінку і 7-річного сина", - розповідають в прес-службі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За попередньою інформацією, постраждалих загинули від завданих травм голови. На момент приїзду поліцейських в квартирі знаходився чоловік, який викликав швидку. Його доставили у відділ поліції для з'ясування всіх обставин.

Після проведення першочергових слідчих дій, на підставі зібраних доказів, за підозрою в скоєнні цього злочину за ст. 208 КПК України працівники поліції затримали родича загиблих, який викликав швидку допомогу, підсумували в поліції.

Нагадаємо, у передноворічний день сталось страшне вбивство: чоловік знайшов дома трупи своїх рідних.

У Вінниці в одній з квартир сталося групове вбивство. Виявлені тіла двох жінок і хлопчика. Трирічну дівчинку госпіталізували в реанімацію з травмами голови. Однак у реанімації від важких травм дитина померла.

Як повідомляв портал Знай.ua, українського депутата вбили на очах у дружини і доньки

Також Знай.ua писав, Міддлтон з дробовиком показала Маркл, хто справжня господиня у палаці: фото розбірок по-королівськи.