Британські таблоїди розповіли про неочікуване захоплення з першого погляду досить миролюбної герцогині Кейт Міддлтон.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Про це пише The Daily Mail.

У повідомленні йдеться, що Кейт Міддлтон відправилася на полювання разом з чоловіком принцом Вільямом та принцом Гаррі одразу після того, як Меган Маркл покинула межі палацу в Сандрінгемі. Незважаючи на те, що герцогиня Сассекська виступає проти вбивання тварин, її чоловік приєднався до сім'ї.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ЗМІ в один голос відзначають,що у Кейт присутній неабиякий рівень азарту і вона полюбляє ходити на полювання зі своїм чоловіком. Однак подружжя толерантно відноситься до вагітності Меган Маркл, яка виступає проти вбивства тварин, тому вони почекали моменту, коли герцогині Сассекської не буде в палаці.

Джерело стверджує, що дружина принца Вільяма придбала для себе цей дробовик, оскільки вона часто їздить на полювання. Також у неї є футляр для патронів і вона дуже вправно поводиться з рушницею.

Нагадаємо, королівська сім'я у повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що у Сандрінгемі.

Незважаючи на попередні повідомлення британських ЗМІ про те, що дружини принців Вільяма і Гаррі проведуть різдвяні канікули окремо через сварки, ближче до свята вони все ж помирилися і навіть провели разом традиційну передріздвяну вечерю королеви Єлизавети II.

А 25 грудня принци Вільям і Гаррі побували разом зі своїми дружинами на різдвяній службі, не дивлячись на розбіжності між Кейт Міддлтон і Меган Маркл, повідомляє видання Daily Mail.

Як повідомляв раніше Знай.ua, герцог і герцогиня Кембріджські Принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися тим, як зустріли Різдво, повідомляє People.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Кейт розповіла журналістам, який зворушливий вчинок здійснили старші дітки королівської пари – принц Джордж і принцеса Шарлотта. Виявляється, малюки так хотіли скоріше отримати свої подарунки, що прокинулися ні світ, ні зоря – в 5 годин ранку. Вони піднялися як по будильнику і побігли розпаковувати подарунки.

Також Знай.ua писав про те, що Кенсінгтонський палац, мабуть, мав один із найяскравіших років.