Кенсінгтонський палац, мабуть, мав один із найяскравіших років. Всього за 12 місяців королівська родина може згадати чимало подій, які запам'ятаються всьому світу.

Напередодні Нового року Кенсінгтонський палац вирішив по-особливому підвести підсумки. Представники Єлизавети ІІ опублікували відео найяскравіших моментів, які стались у 2018 році. До ролика ввійшли офіційні поїздки королівської родини, розкішне весілля принца Гаррі та Меган Маркл, кадри зі вагітною герцогинею Кембриджською, перший вихід принца Вільяма та Кейт Міддлтон з новонародженим Луї, святкування дня народження Її Величності.

Окрім цього, не забули й про спільний вихід Меган Маркл з Єлизаветою ІІ та офіційне турне герцогів Сассекських. У чарівному відео представники Кенсінгтонського палацу подякували всім, завдяки кому 2018-им став настільки особливим.

Примітно, що у ролику не було жодного кадру з другого королівського весілля – принцеси Євгенії та бізнесмена Джека Бруксбенка. Оминули увагою й народження правнучки Її Величності – Лени Елізабет. За інформацією західних ЗМІ, така вибірковість та зосередженість на сім'ях принців Вільяма і Гаррі стали приводом для чималого конфлікту в королівській родині.