В Прилуках, Чернігівська область, 29 жовтня знайшли мертвим на залізничних коліях Дениса Чаленка, 14-річного школяра. За офіційною версією слідства, хлопчик загинув у результаті нещасного випадку на шляхах. Але батьки загиблого і жителі міста не згодні з цим. Вони впевнені, що підлітка забили на смерть, а потім кинули на рейки.

Під місцевим відділенням поліції жителі Прилук влаштували протести. Люди вже змогли домогтися того, щоб начальника поліції звільнили з посади, а справою про смерть Дениса Чаленка зайнялися в Головному слідчому управлінні Києва, про це повідомляє ТСН.

Розслідування загибелі Дениса Чаленко, Національна поліція
Розслідування загибелі Дениса Чаленко, Національна поліція
Розслідування загибелі Дениса Чаленко, Національна поліція

Городяни намагалися взяти штурмом відділення поліції, палили шини. Новому керівництву поліції поки вони не довіряють - людей намагаються запевнити, що потрібно отримати результати судмедекспертизи.

Однією з робочих версій слідства є вбивство. Рідні загиблого хлопчика, втім, повідомляють, що і попереднє начальство поліції говорило їм те ж саме.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Світлана, мама Дениса, каже: "Ми будемо підіймати людей. Дасть Бог, поховаю сина. І ми будемо боротися до кінця". У даний момент справу все ще порушено за статтею ДТП.

Батько Дениса Чаленка збирається звертатися в Генеральну прокуратуру України, щоб справу завели на заступника начальника слідчого і експерта, які проводили огляд місця загибелі підлітка.

Експертиза тіла загиблого в даний момент ще не завершена. Але ті, хто бачили тіло до експертизи, стверджують, що на дитині є сліди побиття. Похорон Дениса відбудуться 5 листопада, вівторок.

Нагадаємо, раніше палять шини, б'ються і стріляють: на Чернігівщині активісти влаштували справжнє пекло "сліпим" поліцейським.

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що підлітка жорстоко закатували у Прилуках, вигадавши банальну відмовку: поліцейська дільниця у вогні, народний гнів потрапив на відео.