Як відомо, цими днями у Прилуках, що на Чернігівщині, стався випадок крайньої жорстокості. Відтак, там знайшли на коліях тіло 14-річного юнак. Зі слів правоохоронців, це звичайний нещасний випадок, однак батьки в це не вірять та стверджують, що його вбили, пише ТСН

Як відзначається, подія мала місце ще 29 жовтня. Тоді хлопець пішов на заняття з боксу і повинен був незабаром повернутися, однак цього так і не сталося. Вже пізніше тіло юнака виявили на місцевих залізничних коліях.

Першими засумнівалися медики, що це нещасний випадок, адже виявили на його тілі нехарактерні травми. Також в це не вірять і батьки, адже коли шукали сина, то виявили безліч плями крові в сотні метрів від його загибелі.

Окрім цього, в крові було видно відбиток від взуття. Батьки показали це поліції, але правоохоронці не повірили їм. Також на сторону потерпілих став і помічник машиніста, який розповів, що хлопець вже лежав на колії мертвий. Однак, правоохоронці запропонувала йому змінити свої показання і сказати, що хлопця все ж збив поїзд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Пізніше анонімні джерела повідомили батькам загиблого, що їх син вступився за дівчину і його побили і зарізали четверо хлопців. Крім того, напередодні смерті він отримував погрози. Він показував батькам листування і фото хлопця, від якого йшли погрози. Також ходять чутки, що до злочину причетні діти чиновників, які працюють в судовій системі в Києві, та поліцейських.

Нині ж місцеві мешканці кілька разів влаштовували підпал шин під стінами, і добились свого. За резонансну справу взялися київські правоохоронці, які вже відсторонили тамтешніх поліцейських.

Нагадаємо, у Вінниці схопили дружка Зайцевої, повна маршрутка переляканих пасажирів: водій "під кайфом".

Як повідомляв Знай.ua , в Одесі накрили маршрутчика-камікадзе з "липовими" правами: кожна поїздка могла стати останньою.

Знай.ua писав, вибух гранати в центрі Києва забрав два життя: з'явилося відео з іншого ракурсу.