В Москві на станції метро «Рязанський проспект» відбулась перестрілка, в результаті якої загинула людина. Також, як з’ясувалося пізніше, загинув і другий поліцейський, який отримав вогнепальне поранення.

Як відзначається, на станції метро поліцейські повинні були затримати колегу, який намагався отримати 2 тисячі рублей у мігранта.

При спробі затримання підозрюваний намагався втекти, та відкрив вогонь. Один із співробітників поліції помер на місці, другого госпіталізували, який, як з’ясувалося пізніше, також помер. Зловмисника вдалося затримати пізніше, коли на місце прибули додаткові правоохоронці.

З’ясувалося, що затриманий є співробітником патрульно-постової служби. Наразі за фактом події на станції метро в Москві проводиться перевірка.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.