Суд звільнив від в'язниці підприємця Бориса Германа, засудженого за замах на відомого російського журналіста Аркадія Бабченко.

13 листопада Київський апеляційний суд прийняв рішення звільнити з в'язниці підприємця Бориса Германа, який фігурує в справі про замах на Аркадія Бабченка, як організатор замаху на російського журналіста.

Про це повідомляє "Українська правда" посилаючись на інформацію прес-секретаря прокуратури Київської області Мар'яни Гайовської.

"Суд задовольнив апеляційну скаргу Германа. Звільнив від подальшого відбування покарання у зв'язку зі станом здоров'я", - сказала вона.

Прокуратура виступала проти звільнення Германа. ГПУ наразі не отримала документ з повним рішенням і мотивацією суду. Тому невідомо, чи буде прокуратура оскаржувати це рішення.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Та навіть якщо буде подана апеляція, постанова набирає чинності з моменту проголошення

Нагадаємо, 1 листопада стало відомо про те, що Аркадій Бабченко виїхав з України

Як повідомляв портал Знай.ua, Аркадій Бабченко став людиною року за версією авторитетного журналу Time.

Також Знай.ua писав, Борис Герман, засуджений за замах на журналіста Аркадія Бабченко, просить його звільнити з колонії через важку хворобу