На Закарпатті сталася моторошна аварія. Місцеві правоохоронці затримали 22-річну підозрювану. Так, у четвер, 14 листопада, приблизно о 20:00 в селищі Підвиноградів водій автомобіля Volkswagen Passat скоїв наїзд на велосипедиста, і залишив місце ДТП.

Від отриманих травм 28-річний житель села Олешник загинув на місці аварії. Згідно проведеного огляду дівчина була твереза. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на дані Нацполіції.

Фото з місця ДТП, прес-служба Нацполіції Закарпатської області
Фото з місця ДТП, прес-служба Нацполіції Закарпатської області

За інформацією копів, за клопотанням процесуального прокурора Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури слідчим суддею Виноградівського районного суду взято під варту на 60 діб без можливості внесення застави підозрюваного в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Наразі дівчина перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Співробітники правоохоронних органів продовжують розслідування.

Нагадаємо, львів'яни вимагають підняти тариф на проїзд в маршрутках, і Садовий тут ні при чому: подробиці з "задзеркалля".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа ООН підрахувала, скільки життів забрала війна на Донбасі: від цифр навертаються сльози.

Знай.uа писав, в синіх панчохах: львів'янка влаштувала еротичні танці у Палаці Потоцьких, мережа кипить.