Українські військові познущалися із бойовиків гібридної армії Росії в районі села Кримського та Миронівського, вивісивши на видноті прапори США. Така витівка розгнівила противників й змусила їх понервувати.

Для того, щоб потролити терористів "ЛНР", які люблять розповідати про уявні "легіони НАТО" на передовій, бійці ООС на позиціях біля Кримського та Миронівського вивісили кілька прапорів США. На розгніваних "ЛНРівців" звернув увагу у Twitter блогер Necro Mancer.

Ситуація під Кримським, фото: dialog.ua
Ситуація під Кримським, фото: dialog.ua

Виявилося, що "сенсацію" швидко підхопили пропагандистські ЗМІ терористичної "ЛНР". Ватажок так званої "народної міліції" Іван Филипоненко поскаржився, що "командири бригад ВСУ не придумали нічого розумнішого, як вивісити американські прапори на своїх позиціях".

Також він намагався запевнити, що указ вивісити американські прапори військовим дали особисто командири 14-ї та 59-ї бригад ВСУ. Варто зауважити, що протягом останньої доби під Кримським була помічена серйозна ескалація конфлікту. Терористи двічі завдали ударів по ВСУ з застосуванням забороненої "Мінськом" артилерії. В результаті українські військові зазнали втрат.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Окуповані території, фото: 5.ua
Окуповані території, фото: 5.ua

Нагадаємо, раніше найманці Путіна підло зірвали тишу на Донбасі

Як повідомляв портал "Знай.ua", на окупований Донбас чекають серйозні зміни

Також "Знай.ua" писав, що бойовики підступно вдарили по цивільних після розведення військ