Надзвичайний випадок стався у громадському транспорті Луцька. Відтак, в одномe із місцевих тролейбусів пасажири зафільмували молодика, який мастурбував. Відповідне відео виклало в мережу видання Volyn24

Як відзначається, інцидент стався в луцькому тролейбусі №15. Саме там місцева мешканка замітила молодика, який займався "брудними" справами. Зауважимо, це трапилося тоді, коли в "рогатому" знаходилося чимало пасажирів.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Чи то ексгібіціонізм, чи то збочення, чи то не витерпів дістатися додому. Можливо, хтось опублікує відео, щоб Луцьк знав цього героя", – пише лучанка, яка й зняла інтимний момент на відео.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.