У вівторок, 19 листопада, погода різко погіршиться по всій території України. Вночі можливі морози до -4 градусів, а вдень тільки в деяких областях стовпчик термометра підніметься до +10 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +3 +10 градусів. При цьому трохи тепліше на Заході, де буде до +14 градусів.

У Києві в вівторок очікується густий туман і погіршення видимості до 500 метрів, але без опадів. Температура повітря буде від +5 до +7 градусів.

"Протягом тижня температура повітря поступово далі буде знижуватися", - написала Діденко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

19 листопада вшановується пам'ять святителя Павла і Варлаама Хутинського. Сніг у цей день обіцяє сніжну зиму, яка особливо добра для озимих. Наші пращури казали: "Якщо лід на річці стає купами, то і хліба будуть купи, а гладко - то і хліба буде гладко".

погода на 19 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що погода в Україні в грудні 2019 буде анормально теплою.

Як повідомляв портал Знай.uа, частину італійського міста Венеція затопило водою після найбільшої за більш ніж 50 років повені.

Також портал Знай.uа писав, що магнітна буря накриє Землю вже на цьому тижні.