У Генеральному штабі Збройних сил України презентували цикл документальних фільмів "Бойові сім'ї". Як стати десантником, чому після першого пострілу артилеристу дають копняка та чому морпіхи не купаються в морі - у кожній стрічці розповідається про те, чим живе армія всередині. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Така ідея виникла, оскільки люди знають про військових лише те, про що йдеться у фронтових зведеннях. Насправді ж всередині армії кипить своє життя зі своєю культурою, традиціями та сімейними історіями.

українські військові, фото: Донбас Times
українські військові, фото: Донбас Times

Кожен фільм розповідає про різний род та вид військ. Зокрема, пояснюється, чому саме піхота виконує найскладнішу на війні роботу, чому артилерист обов'язково повинен бути інтелектуалом, чому саме десантників називають елітою, а також те, як створюються цілі сім'ї в армії.

Українській військові, генштаб ЗСУ
Українській військові, генштаб ЗСУ

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Стрічки створила кореспондент ТСН Євгенія Цвєтанська. Каже, що помітила все, що люди знають про військових лише те, що звучить тільки з фронтових зведень. Насправді всередині армії кипить життя із власною культурою, традиціями та родинними історіями. Цикл документальних фільмів підготували до Дня ЗСУ, представляють їх на телеканалі "2+2".

Документальні фільми відкриють справжнє життя українських військових. Спершу фільм задумувався, як реклама української армії. Збирались пояснити чим відрізняється морська піхота та піхота, окрім того, що там є слово морська.

Нагадаємо, найманці Путіна атакували позиції ЗСУ, лікарі з останніх сил витягають десантника з того світу.

Як повідомляв Знай.ua, український захисник загинув просто на полігоні: загорівся, як факел.

Також Знай.ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.