Поліція Хмельницької області відкрила кримінальне провадження проти чиновника, який прив’язав до авто собаку та тягнув його за собою.

Чоловіка підозрюють у жорстокому поводженні з тваринами — ч.3 ст. 299 Кримінального кодексу. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Хмельницької області.

"Про факт знущання з тварини до Красилівського відділу поліції повідомили свідки події, які рухалися цією ж дорогою неподалік села Кузьмин", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 17 листопада, в Красилівському районі поблизу села Кузьмин солдат спецпризначенець, який їхав за кермом машини, помітив шокуюче видовище. Він побачив, як за машиною тягнуть на ланцюгові собаку. Пес був повністю закривавлений. Солдат наздогнав авто та зупинив його. З'ясувалось, що живодер - це місцевий чиновник Володимир Байдич, директор державного архіву Хмельницької області.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Байдич пояснив, що пес вкусив його маму, тому він вирішив розправитися з ним таким моторошним чином. На місце події солдат викликав наряд поліції.

Постраждалого собаку доставили до ветеринарного закладу та надали медичну допомогу. Після цього тварину передали волонтерам.

Байдичу загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років.

Нагадаємо, чиновник-шкуродер по-звірячому розправився з собакою

Як повідомляв портал Знай.ua, малолітні тирани влаштували катівню беззахисним тваринам

Також Знай.ua писав, у Харківській області отримав вирок суду чоловік, який вбив собаку