У середу, 20 листопада, майже по всій території України погода стане ще прохолоднішою. Зате сильних опадів не передбачається.

При цьому в західних регіонах країни, в Одеській області та в Криму все ще буде тепло. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Диденко на своїй Facebook-сторінці.

"Зараз настає такий важкий хмарний і вологий період з туманами, дощем та пронизливим холодом до кісток, краще б дощ або сніг", – написала синоптик.

У Києві 20 листопада буде хмарно, туманно і волого. Вітер східного напрямку посилиться в денні години. Температура повітря очікується в межах +4 +5 градусів.

Окрайчики тепла завтра, 20 листопада, ще побудуть у західних областях, на Одещині та в Криму. У цих частинах України...

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 19 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

20 листопада вшановується пам'ять святого Феодота Корчемника. У народі святого називали Федот-льодостав, і казали: "Святий Федот лід веде". У цей день спостерігається стійке промерзання ґрунту, нерідко земля вкривається першим снігом, замерзають водойми.

погода на 20 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що погода в Україні в грудні 2019 буде анормально теплою.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко склала прогноз на найближчі дні.

Також портал Знай.uа писав, що магнітна буря накриє Землю вже на цьому тижні.