У четвер, 21 листопада, в Україні все більше буде холоднішати, погода помітно погіршиться – від -4 до +10 градусів. Крім того, вітер посилиться до штормових значень у всіх областях.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, вдень у більшості областей країни синоптик прогнозує 0 +4 градуси, на Сході до -2 градусів, в Одеській області, в Криму та у західних областях – +4 +10 градусів.

Погода в Україні, фото: PhotoCentra
Погода в Україні, фото: PhotoCentra

При цьому є ймовірність дощів на Заході України, а також у Вінницькій та Одеській областях. На решті території – переважно тумани, місцями сніг і сльота.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Києві в четвер буде волого, але без істотних опадів. Очікується сильний, до штормових поривів південно-східний вітер. Температура повітря вдень становитиме +1 +3 градуси, а ввечері -1 -4 градуси.

"В поєднанні з сильним вітром може бути дуже холодно", – попередила Діденко.

Часом дивуєшся неймовірним збігам та знакам, які припадають на певний період. Ось, завтра - 21 листопада. Притомним...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 20 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

21 листопада відзначається Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних. Михайлів день вважається рубіжною датою — з цього дня "зима встає на ноги". Якщо у цей день з'являвся іній, то чекали великих снігів; якщо день починався туманом, чекали відлиги; а ясна погода говорили про морозну зиму.

погода на 21 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що погода в Україні в грудні 2019 буде анормально теплою.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко склала прогноз на найближчі дні.

Також портал Знай.uа писав, що магнітна буря накриє Землю вже на цьому тижні.