Неподалік Донецька в окупованому Торезі стався вибух в автомобілі, припаркованому біля будівлі суду. Повідомляється, що авто належало місцевому бізнесмену, власнику тютюнової фірми.

Внаслідок вибуху, згідно зі словами коментаторів під відео, загинув бізнесмен, який тільки-но сів у машину. У мережі повідомляють, що загиблого звали Ігор Шалигін, він був власником фірми з виготовлення сигарет "Черчилль".

Вибух під Донецьком, скріншот: You Tube
Вибух під Донецьком, скріншот: You Tube

Момент після вибуху зняли на камеру очевидці події, що трапилася 19 листопада. Люди занепокоєні, що неподалік авто, яке не переставало горіти знаходиться газова труба, що могло спричинити жахливі наслідки.

Повідомляється, що місцеві мешканці оприлюднили відео лише 21 листопада, крім того у кримінальні зведення подія не потрапила. В мережу потрапив коментар головного спеціаліста "міністерства інформації ДНР" Маї Пирогової щодо даного інциденту:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"На сьогодні відомо, що загинув місцевий бізнесмен і завідувач підприємства з виготовлення сигарет" Черчілль "Ігор Шалигін. Очевидці повідомляють, що бачили, як Ігор сів в машину, завів двигун і тут же пролунав вибух. Автомобіль із загиблим чоловіком згорів повністю. Свідки події зняли все на відео. Хто вчинив страшний злочин, зараз розбираються правоохоронні органи".

Вибух під Донецьком, скріншот: fakty.ua
Вибух під Донецьком, скріншот: fakty.ua

Вибух під Донецьком, скріншот: You Tube
Вибух під Донецьком, скріншот: You Tube

Нагадаємо, раніше у Донецьку перекинувся автобус з людьми

Як повідомляв портал "Знай.ua", мешканець Донецька розповів страшну правду про окуповані території

Також "Знай.ua" писав, що легендарний музикант відвідав батальйон, який колись очолював Моторола