Громадянин Франції віддав гроші просив милостиню жінці і отримав від правоохоронців за це штраф. Тепер йому через пари пожертвуваних монет доведеться віддати 100 євро ( 2676 грн за курсом НБУ).

Відомо, що залізнична поліція Франції виписала пасажиру поїзда штраф за давання милостині жінці. Про це повідомляє видання France 3 Occitanie.

Бездомні на вулицях Парижа, YouTube
Бездомні на вулицях Парижа, YouTube

Відомо, що молодий чоловік забрав здачу в розмірі 70 сантимів в автоматі з продажу квитків і передав її жінці з дитиною, яка просила милостиню. Сам пасажир має намір добитися перегляду рішення і заявив, що гроші вручив добровільно, а жінка в нього їх не просила. Національна компанія французьких залізниць надала йому підтримку і планує анулювати цей штраф.

Для тих, хто раптом збирається у Францію, варто знати один важливий факт - у цій країні діє заборона на дачу милостині жебракам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, водіїв штрафуватимуть за дитячі крісла: скільки доведеться викласти через новий закон.

Як повідомляв Знай.uа робота в Польщі для заробітчан: скільки платять, і що потрібно для працевлаштування.

Знай.uа писав, Росія наважилася ставити абсурдні умови Україну з транзиту газу: "Продовжимо, якщо...".