Стало відомо, що українським залізничникам виплатять до 1 мільярда гривень. Таке рішення керівник компанії "Укрзалізниця" Євген Кравцов прийняв після акції протесту працівників підприємства під вікнами Офісу президента. Про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Євген Кравцов

Так, за його словами, до кінця 2019 року працівникам УЗ виплатять до 1 мільярда гривень.

"До кінця року виплатимо залізничникам до 1 млрд грн. Це винагорода за підрахунками роботи в 2018-м. прийняли Рішення правлінням. Розмір: 50% посадового окладу. Кошти працівники отримають вже в наступному місяці", - написав глава підприємства.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, що мешканка Одеси Ірина Ковальчук виклала фотографії з неможливими умовами в одному з потягів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на залізничній станції Новокатеринівка, Веселинівського району Миколаївської області, загорівся дизельний поїзд з напрямком Колосівка-Миколаїв.

Також портал Знай.ua писав, що під Офісом Президента розпочалася акція протесту, яку організувала профспілка залізничників і транспортних будівельників України.