За даними Національного банку України (НБУ) у понеділок, 25 листопада, курс іноземних валют здивує українців.

Національний банк трохи зміцнив курс національної валюти. Долар США здешевшав на 3 копійки і коштує 24,16 грн. Євро здешевшав на 11 копійок і становить 26,72 грн.

У порівнянні з показниками у п'ятницю, 22 листопада, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях. Про це свідчить повідомлення прес-служби офіційного регулятора.

Курс валют UBR.ua
Курс валют UBR.ua

Уряд оновив прогнози щодо курсу долара в Україні на найближчі роки. Оптимістичний сценарій: 2020 рік - 24,8 грн за долар, 2021 рік - 23,9 грн, 2022 рік - 24,2 грн. Консервативний прогноз: 2020 рік - близько 27 грн.

Курс валют, фото Знай.ua
Курс валют, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.