Через потужні вітри берегова лінія в Таганрозькій затоці відступила вглиб на кілька кілометрів. Відео підтвердження катастрофи зняли на відео і опублікували в російському телеграм-каналі LIFE SHOT.

Вчені кажуть, що всьому виною "нагінні вітри", через які відбувається коливання рівня води біля берегів. Для Таганрога явище не нове, але в цьому році побило всі рекорди. Останній раз таке природне явище можна було спостерігати тільки в кінці 80-х.

Азовське море
Азовське море

Зате місцеві тепер ходять в центр міста по самому справжньому морському дну і масово викладають результати аномалії в соцмережі - радіють. Про це заявив блогер, який знімав відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Кілометра на півтора унесло песок - мінімум. І ще таке відчуття, ніби підморозило і під ногами лід. А насправді це намул і пісок - суміш", - констатує на відео автор.

Також на відео вдно поодиноких людей, які прогулюються по колишньому дну Азовського моря.

Нагадаємо, слідом за Азовським Путін накинув оком на Чорне море.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі показали міст Путіна до Криму в розпал сезону.