У кожного автомобіля в Україні є свій унікальний номер, який відрізняється не тільки цифрами, але і кодом області, де на нього зареєстрували номерні знаки. До того ж, номери залежать і від категорії авто. Однак, деяким водіям не хочеться їздити зі звичайними номерами - вони хочуть отримати "красивий" або "блатний" номер.

Красиві номери, bigmir)net.jpg
Красиві номери, bigmir)net.jpg

Вартість такої послуги може обійтися недешево.

Фото одного такого "красивого" номера опублікували на сторінці dtp.ua у соціальній мережі Instagram. На бюджетній моделі Mersedes ML 350, яку власник не спромігся навіть помити, висить недешевий номерний знак з написом, ідентичним моделі авто.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Коментатори висміяли власника "красивого" номера авто і написали наступне: "Це для тих, хто переживає, - а раптом не всі в курсі, що ти на мерседесі...", "Не вистачає Якубовича з його фразою: «Да ладно?!»😂💦", "Коли номери дорожче ніж сама машина".

Коментарі, dtp.ua
Коментарі, dtp.ua

Коментарі, dtp.ua
Коментарі, dtp.ua

Нагадаємо, раніше у "евроблях" в Україні починається нова ера: слуги народу приголомшили новим законом.

Також Знай.иа писав про водійські права і техпаспорт в смартфоні: коли в Україні запустять ноу-хау Зеленського.

Ще Портал Знай.иа повідомляв про штрафи за перевантаження фур: в Укравтодорі звернулися до водіїв з поясненням.