Постраждалий в аварії під Києвом уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба зараз у свідомості перебуває в столичній клініці "Феофанія". Загрози його життю немає. А один з його синів у важкому стані. Про це повідомляє ТСН.

Медики діагностували у Кулеби струс мозку і численні забої. Серед них травма грудної клітини, живота, переломи ребер, забій легень і пневмоторакс. Незважаючи на це, лікарі змогли стабілізувати стан омбудсмена.

Його старший син Тимофій знаходиться у значно важчому стані. Наразі він в інтенсивному неврологічному відділенні. Юнак без свідомості. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму. Лікарі не кажуть, які шанси у хлопця на виживання.

Молодший син Єлисей за непідтвердженою інформацією перебуває в "Охматдиті". Про його стан лікарі також нічого не повідомляють.

Николай Кулеба, уповноважений Президента України з прав дитини, двигался на серебристом легковом автомобиле Toyota с...

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще
Geplaatst door Sergey Naumovich op Zondag 24 november 2019

На своїй сторінці у Facebook Микола Кулеба звернувся до українців зі словами вдячності за підтримку і пообіцяв повідомити всі деталі ДТП згодом. І попросив у небайдужих про молитву.

Скріншот, фото facebook

Як відомо, у машині з Кулеби їхали два сини 10-річний Єлисей і 19-річний Тимофій. В поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Українці у коментарях висловлюють слова щирої підтрики омбудсмену.

Нагадаємо, що уповноважений президента Микола Кулеба потрапив у страшну аварію: за життя боряться лікарі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", назвали причину ДТП за участю Кулеби.