Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП, про що стало відомо в неділю, 24 листопада. Про це написала допис у Facebook керівник громадського руху Живи Оксамита Новачук.

"Друзі, наш брат Микола Кулеба, уповноважений президента у справах дітей, потрапив в аварію. Він та одна з трьох його дітей перебувають у тяжкому стані. Молимось про Боже втручання і захист над ними", - написала вона.

Як відомо, 1 червня Володимир Зеленський знову призначив Миколу Кулебу на посаду уповноваженого президента з прав дитини. Кулеба обіймав посаду уповноваженого президента з прав дитини з 18 грудня 2014 року.

Українці миттєво відреагували на сумну новину сотнями підтримуючих коментарів на адресу Кулеби і його дитини.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Господи,дай здоров,я i сцiлення Миколi та дитинi.Aмiнь!", "Молимся пусть Бог благословит и исцеление будет на их всех", - коментують підписники.

Нагадаємо, що суд у Барселоні (Іспанія) зняв звинувачення з 5 чоловіків у сексуальному насильстві.

Як повідомляв портал Знай.ua, десятирічна дівчинка дізналася, що вона на восьмому місяці вагітності після того, як її мама привезла в лікарню з скаргами на болі в животі і спині.

Також портал Знай.ua писав, що відомого режисера Романа Полянського знову звинуватили в згвалтуванні.