Синоптик Наталка Діденко розповіла на своїй сторінці в Facebook, якою погода буде в Україні у вівторок, 26 листопада.

Скріншот посту, Facebook Наталкі Діденко
Скріншот посту, Facebook Наталкі Діденко

26 листопада по всій території України збережеться морозна і вітряна погода вночі, вдень місцями потеплішає. Вночі температура коливатиметься в межах -8...-1 градуса морозу. На півдні і заході України буде близько 0. Вдень у більшості областей країни потеплішає до 0...+5 градусів, на півночі України стовпчики термометрів коливатимуться в межах -2...+2 градусів.

Мороз, InfoResist
Мороз, InfoResist

Вітер переважно південно-східний та східний, 5-10 м/с. Однак, у Запорізькій та Донецькій областях пориви вітру можуть досягати штормових показників, до 15-22 м/с.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Києві погода буде суха і холодна. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -6...-4 градусів, а вдень повітря прогріється максимум до 0.

Мокрий сніг, 24 Канал
Мокрий сніг, 24 Канал

Погода в останній тиждень листопада на території країни зміниться - почнеться поступове потепління, збільшиться кількість опадів. В деяких областях пройде дощ, місцями може бути мокрий сніг. Однак, цього українцям потрібно чекати з середовища - у вівторок тепла і опадів не передбачається.

Нагадаємо, раніше чекайте в гості домовика або страшне горе: чому не можна виносити сміття й ходити босим "на одну ногу"..

Також Знай.uа писав, що синоптики попередили про примхи зими сезону 2019/2020: "Континент завалить снігом...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про пустельний клімат і тропічні зливи: метеорологи прогнозують нетипову для України погоду.