Як відомо, вже давно в народі існують прикмети, яких, як стверджується, обов'язково слід дотримуватися, інакше можна накликати на себе біду. Відтак. до таких відносять те, що ніби не можна виносити сміття в пізній час та ходити в одному тапочку, пишуть Podrobnosti.ua.

Щодо першої прикмети, то кажуть, що якщо викидати побутові відходи ввечері - значить "виносити сміття з хати". Тобто, якщо спустошувати відро після заходу сонця, то люди дізнаються все, що відбувається у вашому будинку: сварки, таємниці та інше. Або, образиться домовик, який шукає собі, чим поживитися, зазвичай, у сміттєвому відрі.

Сміття, фото - iPress.ua
Сміття, фото - iPress.ua

Щодо іншої прикмети – "ходити в одному тапки", то вона вже пережила кілька сотень років. Передбачається, що якщо людина ходить лише в одному взутті, то вона ризикує залишитися сиротою. Окрім цього, на одну босу ногу не можна переходити в іншу кімнату або будинок – здавна вважалося, що нехтування цим правилом небезпечно. Наприклад, трапиться смерть одного з подружжя, якщо їх шлюб міцний або вони розлучаться, якщо їх сім'я не дуже дружна.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.