62% українців позитивно оцінюють перші кроки президента Володимира Зеленського. Це підтверджує дослідження громадської думки за листопад 2019, проведене фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

19% респондентів "повністю позитивно" оцінюють діяльність президента, ще 43% – "переважно позитивно".

"Негативні оцінки дали 24%, що вдвічі більше, ніж у серпні", - вказується в дослідженні.

Володимир Зеленський у Станиці Луганській, скріншот із відео: Офіс Президента
Володимир Зеленський у Станиці Луганській, скріншот із відео: Офіс Президента

За наданими даними, негативно оцінили ініціативу переговорів з президентом РФ Путіним 15%, а 10% опитаних не змогли відповісти. Рішення про розведення військ позитивно оцінили 59% респондентів, негативно - 26%.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Наголошується, що 38% опитуваних підтримують ініціативу Зеленського легалізувати гральний бізнес, 49% не підтримують таку ініціативу. А рішення вивести з тіні видобуток бурштину підтримують 71%, 13% - виступили проти цього.

Опитування проводили з 4 по 19 листопада у 110 населених пунктах усіх областей України, крім Криму та Донецької, Луганської областей. В результаті польового етапу було зібрано 2041 анкета. Теоретична похибка не може перевищувати 2,3%.

Нагадаємо, Зеленський стрімко втрачає популярність серед українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський опублікував звернення до українців на тему земельної реформи.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський порівняв Зеленського і Порошенка.