Потужний землетрус магнітудою 6,4 стався в Адріатичному морі недалеко від узбережжя Албанії. Поштовхи також відчувалися у Косово та Греції.

Землетрус, який стався приблизно о 3:56 ранку, зафіксував Європейсько-Середземноморський сейсмологічний центр (EMSC).

Явище природи розгулялось в Адріатичному морі за 11 кілометрів від другого за населенням міста країни Дуррес. Люди шукають прихистку, багато помешкань зруйновані вщент, є непідтверджена інформація про загиблих.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відомо про численні руйнування в місті. З’явилась інформація про загиблих. Наразі триває пошукова операція - з-під завалів і руйнувань дістають вцілілих людей.

У місті Тумане загинув чоловік, повідомляється, що він в паніці вистрибнув з балкону, є інформація про двох зниклих без вісти. З-під завалів вдалося врятувати двох хлопчаків.

Приблизно через 20 хвилин стався ще один поштовх магнітудою 5,3 за 30 кілометрів на північний захід від столиці Тірани. Пізніше були зафіксовані ще вісім повторних поштовхів магнітудою від 3,8 до 4,1.

Нещодавно ходили чутки про аналогічний потужний землетрус, який може сколихнути Україну. На щастя, поки що припущення не підтвердились.

Нагадаємо, раніше на райському курорті прокинувся вогняний монстр.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дніпру загрожує надпотужний землетрус, вчені в паніці.