Перевірити свій рівень підготовки, скільки тестових балів можна набрати під час ЗНО і над чим варто попрацювати випускники і не тільки можуть отримати відповідь під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

завдяки Учасники пробного тестування можуть попрацювати з тестами, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного тестування і навчитися ефективно розподіляти час.

З 3 по 24 січня 2020 року стартує реєстрація для участі у пробному ЗНО. Зареєструватися можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

З української мови та літератури пробне ЗНО відбудеться 21 березня, а з інших предметів: математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов: англійська, іспанська, німецька та французька – 28 березня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вартість одного тестування для одного учасника оголосять до 11 грудня на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, Рада дозволила українським Вишам навчати студентів російською мовою.

Як повідомляв Знай. ua, у Вінниці студенти-медики вийшли на безстроковий протест, шишки летять у міністра Зеленського.

Також Знай. ua писав, що шкільну програму гарненько "почистять від страждань".