Онкохвора пенсіонерка прийшла в мерію в Мелітополі і зізналася, що хоче покінчити з собою. Жінка поскаржилася на вкрай складну ситуацію з грошима і неможливістю оформити субсидію для оплати комуналки. Про це передає РИА "Мелітополь".

Надія Килимова має 46-річний страж роботи шкільною вчителькою, і отримує 2 тисячі гривень пенсії. Жінка мешкає сама, хоча в її квартирі прописана племінниця з чоловіком і дітьми. Родичка обіцяла дбати про тітку, але передумала.

Онкохвора пенсіонерка, фото скріншот

За словами важкохворої жінки, племінниця хоче продати квартиру, а її саму відправити в будинок престарілих.

    Пенсіонерку дошкуляють з вимогами заплатити за комунальні послуги і погрожують в іншому випадку подати в суд. Після цього у жінки починаються напади і доводиться викликати швидку.

    Популярні новини зараз
    Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
    Показати ще

    Також у Надії Петрівни серйозні проблеми зі здоров'ям, але лягти в лікарню за направленням лікарів немає грошей. За її словами, безкоштовні таблетки в аптеках не допомагають, а купити інші ліки немає матеріальної можливості.

    "І зараз я на роздоріжжі - жити чи померти. Можу напитися таблеток... Я не можу так жити не хочу", - розплакалася доведена до відчаю жінка.

    Вона звернулася до місцевого нардепа з проханням про допомогу. Той у свою чергу пообіцяв посприяти у вирішенні проблеми з оформленням субсидії і будівництвом пандуса - пенсіонерка пересувається на милицях чи у візку і вже 6 років дуже рідко виходить з квартири.

    Нагадуємо, що в Одесі біля трамвайного вагона прямо на ходу вивалилось скло.

    Раніше портал Знай.uа писав, що небезпечні Богдани: переповнена маршрутка розвалилася на ходу. Очевидці повідомляють, що таке для них, на жаль, не новина.

    Також Знай.uа повідомляв про те, що у Києві неадекватний чоловік спалив дотла автобус Ikarus.