Один із синів уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби після страшної аварії знаходиться у важкому стані. Хлопця ввели у медикаментозну кому. Сам Кулеба лежить в лікарні з переломами ребер і травмою грудної клітини.

Як відомо, у машині з Кулеби їхали не пристебнутими два сини 10-річний Єлисей і 19-річний Тимофій. Головний лікар лікарні "Феофанія" Ігор Семенів повідомив про стан старшого сина Кулеби.

За словами Семеніва, вранці 26 листопада відбувся консиліум лікарів, на якому обговорювалося подальше лікування сина омбудсмена.

ДТП за участю Кулеби, фото: podrobnosti.ua
ДТП за участю Кулеби, фото: podrobnosti.ua

"Він знаходиться в нейрореанімації, стан залишається важким. Проводиться постійний моніторинг стану головного мозку. Сьогодні не планується хірургічне втручання, але ми не можемо сказати, що такої необхідності не виникне. Умовно кажучи, він у медикаментозній комі, яка необхідна на даний момент", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами лікарів, у Кулеби закрита травма грудної клітини та перелом ребер з другого по десяте.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як відомо, Кулеба потрапив в ДТП разом зі своїми синами на перехресті Чабани-Гатне на "проклятому" перехресті, порушивши правила. Там регулярно відбуваються аварії, які нерідко призводять до загибелі.

На кадрах видно зіткнення мікроавтобуса і Toyota. Легковий автомобіль, в якому перебував чиновник зі своїми дітьми, після удару врізався у відбійник.

Нагадаємо, що уповноважений президента Микола Кулеба потрапив у страшну аварію: за життя боряться лікарі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", назвали причину ДТП за участю Кулеби.