Російські окупанти продовжують вести вогонь в безпосередній близькості до меж ділянки розведення - в районі Петрівського. Українські військові наразі не відповідають на провокації і вогонь у відповідь не відкривають, однак готові до адекватних дій.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил у Facebook. Зазначається, що на Донбасі російські збройні формування нахабно провокують українські війська.

Так, вранці 26 листопада російські найманці здійснили обстріл зі своїх позицій в районі Петрівського з АГС по наших позиціях поблизу Старогнатівки. Але таких обстрілів з початку доби вже здійснено три - із застосуванням автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметі - з 06:40 до 06:45, 09:16 – 09:25 та 09:30 – 09:50.

"Як видно зі схеми, російські окупанти продовжують вести вогонь в безпосередній близькості до меж ділянки розведення. Розрахунок збройних формувань Російської Федерації очевидний. Спровокувавши вогонь у відповідь, вони сподіваються на те, що наші захисники влучать по ділянці розведення №3 "Петрівське", - говориться у повідомленні.

У штабі ООС підкреслили, що Об'єднані сили наразі вогонь у відповідь не відкривають, але готові до адекватних дій.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Провокація з боку ЗФ РФ відбувається напередодні зустрічі тристоронньої контактної групи у Мінську. Українська сторона СЦКК черговий раз підкреслює підступність дій російсько-окупаційних військ та намагання дискредитувати Україну перед світовою спільнотою", - підкреслюється у повідомленні.

Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 26 november 2019

Нагадаємо, Зеленський стрімко втрачає популярність серед українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський опублікував звернення до українців на тему земельної реформи.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський порівняв Зеленського і Порошенка.