Стало відомо, що в результаті обшуку суд заарештував вилучену приховану камеру з кабінету УЗД гінекологічного діагностичного центру. Приміщення було орендовано у Одеського обласного онкодиспансера. До того ж, копи заарештували комп'ютери лікаря та системного адміністратора діагностичного центру, а також жорсткі диски і флешки. Про це повідомляється у рішенні слідчого судді Київського районного суду Одеси Юлії Федулеевой, повідомляє Politeka.

УЗД в кабінеті гінекології

За словами прессекретаря головного управління національної поліції в Одеській області Любові Гордієвської, ще в понеділок, 11 листопада, до поліції звернулася жінка, яка виявила на одному з порносайтів відео власної процедури УЗД.

"Жінці надіслали посилання на її зображення на одному з інтернет ресурсів. Вона впізнала себе, коли проходила обстеження в одному з приватних діагностичних центрів. Приміщення цей центр, як я розумію, орендує в будівлі диспансеру", – повідомила жінка.

Співробітники Причорноморського управління кіберполіції з'ясували, що на сайті опублікували цілу добірку відеозаписів з цього кабінету УЗД. Ці кадри були відзняті у період з початку 2018 року по квітень 2019 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вже 18 листопада копи провели кілька обшуків. Спочатку в діагностичному центрі, потім в машині лікаря узд, а потім у квартирі "сисадміна" і в його машині.

УЗД в кабінеті гінекології

Головний лікар Одеського обласного онкологічного диспансеру Олег Лук'янчук повідомив, що на території самого комунального підприємства-медустанови ніяких обшуків не було.

Слід зазначити, що серед арештованого майна були: веб-камера, комп'ютер з кабінету УЗД, флешка з авто лікаря, ноутбук з авто сисадміна, а також два ноутбуки з його квартири, і 25 жорстких дисків. Також копи виявили їх у квартирі у комп'ютерника.

Вивчивши клопотання слідчого, суддя дозволив заарештувати вилучене майно лікаря і сисадміна. Обшуки пройшли в рамках кримінальної справи за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України ("Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографії"), що передбачає покарання від 3 до 7 років ув'язнення під варту. Техніку відправили на експертизу.

УЗД в кабінеті гінекології

Нагадаємо, що в мережі оприлюднили повне відео скандальної постільної сцени з відомою російською актрисою, дружиною знаменитого коміка Гаріка Харламова Христиною Асмус з фільму під назвою "Текст".

Як повідомляв портал Знай.ua, хакери використовують шкідливе програмне забезпечення, щоб знімати людей через веб-камери під час перегляду порно.

Також портал Знай.ua писав, що колишнього учасника відомої групи "Кар-мен" Богдана Титомира звинуватили в спробі згвалтування.