Так, відомий лікар-гінеколог та експерт проекту "Я соромлюсь свого тіла" на телеканалі СТБ Людмила Шупенюк відповіла на найбільш хвилюючі питання про інтимне здоров'я жінок. Про це повідомляє Clutch.

Зокрема, одним з поширених питань гінеколога є питання необхідності депіляції інтимної зони перед її оглядом. Його ми теж поставили Людмилі.

Ось що думає фахівець з цього приводу:

"На огляді у гінеколога ця зона повинна бути чистою. А голена вона чи ні - це особиста справа кожного. За великим рахунком, це те ж саме, що поставити чоловікові питання "голити або не голити бороду?". Єдине, важливо дотримуватися гігієни. Звичайно, неприємно споглядати сліди виділень або ранкового туалету на волоссі - ось цього бути не повинно".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що відомий гінеколог розповів про пологи королеви Єлизавети II.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Казахстані медики помилково оформили одного з новонароджених немовлят як мертвого і поклали його в холодильну камеру навіть після того, як дитина подав ознаки життя.

Також портал Знай.ua писав, що експерти розповіли про 5 тривожних симптомів, які можуть зробити вас безплідною назавжди.