Про це розповів гінеколог Сергій Бакшеєв в ексклюзивному інтерв'ю для Clutch, повне відео якого ти можеш подивитися, перегорнувши нижче.

"Найсучаснішим методом знеболювання є епідуральна анестезія. Метод королівських пологів, адже саме з її допомогою народжувала королева Єлизавета. Епідуральну анестезію придумали англійські гінекологи, справжні фахівці в цій справі. Після ускладнень від анестезії у королеви, вони помітно вдосконалили цей метод, позбавивши його від більшості негативних наслідків і ускладнень", - розповів гінеколог.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дивись відео, в якому ми задали самі незвичні питання гінекологу:

Нагадаємо, що рано вранці 6 травня Маркл народила первістка. Малюк з'явився на світ в домашній обстановці, так як майбутня мама відмовилася народжувати у королівських лікарів.

Як повідомляв портал Знай.ua, команда президента Володимира Зеленського оприлюднила план з деталізованими завданнями та термінами підключення до системи "Трембіта", розробки веб-сервісів електронної взаємодії, затвердження та реалізації форми комплексної заявки тощо.

Також портал Знай.ua писав, що медики розповіли про синдром струснутої дитини і наскільки це може бути небезпечно.