Чоловік Людмили Ігнатенко одним з перших приїхав гасити пожежу на місці аварії у Чорнобилі. Вперше після виходу рейтингового міні-серіалу "Чорнобиль" дружина розповіла, як склалося її життя. В інтерв'ю "Бі-бі-сі" жінка зізналася, що була змушена покинути Київ через підвищену увагу журналістів.

"Коли я дізналася, що це буде фільм про мене, мені було і прикро, і неприємно. Чому не запитати мене, не поговорити зі мною, не підготувати мене як людину? Що так і так. Ми знімаємо фільм про тебе і твого чоловіка", - сказала вона.

Сталкер у Чорнобилі, фото: 2plus2
Сталкер у Чорнобилі, фото: 2plus2

Також жінка стверджує, що не давала HBO письмової згоди на екранізацію своєї історії у серіалі.

"Почалися атаки на квартиру. І до такої міри дійшло, що журналісти підставляли ногу у двері і записували інтерв'ю. Але про що говорити, якщо я про фільм нічого не знала? Я дізналася з реклами, що про мене йде фільм. Я була настільки розбита і вбита. У мене не було вільної секунди, були дзвінки за дзвінками. Через те, що мене позбавили спокою, мені довелося з'їхати зі своєї квартири в Києві", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінку почали атакувати нахабні журналісти, тому їй не залишили нічого іншого,як залягти на дно. Дехто доходив уже до того, що підставляли ногу у двері, аби що-небудь почути від жінки.

Нагадаємо, раніше у Чорнобилі об'явилися Бонні та Клайд: чим займалася парочка в зоні відчуження, ганебні кадри.

Раніше Знай.ua повідомляв, що другий Чорнобиль може захопити світ: неподалік Китаю стався потужний викид радіації.

Знай.ua повідомляв те, що існує 5 типів імен, якими ні в якому разі не можна називати дитину.