Надійшла свіжа інформація про те, що відбувається з цінами на зріджений газ у різних мережах українських АЗС. Так, у період з 25 по 26 листопада були встановлені нові ціни - тепер він подорожчав на 10-40 копійок за літр.

Про це свідчать дані консалтингової компанії UPECO, пишуть українські ЗМІ.

Повідомляється, що на автозаправках мережі ОККО в столиці України газ подорожчав на 20 копійок за літр і кінцева його ціна досягла 12,99. У той же час на станціях всім відомого оператора Parallel вартість зросла на 20-40 копійок за літр — до 12,79 грн в Луганській і Донецькій областях і до 12,39 грн в Запорізькій та Дніпровської.

АЗС, фото: НефтьРынок
АЗС, фото: НефтьРынок

У Києві на заправках Shell також змінилася ціна на газ, подолавши позначку 12,39 грн/літр, тобто зросла на 20 копійок, так само як і на Avantage 7, де нинішня вартість газу досягла 11,45. Керуючись цими даними, можна сміливо зробити висновок, що середня роздрібна ціна скрапленого газу станом на 26 листопада становить 11,9 гривні за літр.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Експерти повідомляють, що хоч автогаз почав підніматися в ціні, вартість бензину і дизпалива залишилася колишньою. За словами фахівців, така ситуація зберігатиметься до того часу, поки спостерігатиметься певна стабільність котирувань нафти в світі. До того ж, зараз зростає і гривня щодо американської валюти.

Нагадаємо, Укрзалізниця закупить російське вугілля втридорога: розкрито схему підопічних Кравцова.

Як повідомляв Знай.uа у США створили "сонячну піч", здатну обвалити ціни на вугілля та газ: докладно про стартапі.

Знай.uа писав, субсидії, пенсії і зарплати: що обов'язково треба знати українцям до 2020 року.