Кабінет міністрів України не збирається виконувати обіцянку президента Володимира Зеленського про скасування оплати комунальних послуг для громадян старше 70 років.

Своїми думками з цього питання поділився прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час брифінгу в середу, 27 листопада.

За словами глави уряду, потрібно зробити так, щоб тарифи стали посильними для всіх українців, а не скасовувати комуналку для окремих категорій громадян.

Олексій Гончарук, фото: Facebook
Олексій Гончарук, фото: Facebook

"У нас є державна політика, спрямована на те, щоб тарифи не зростали. Зараз ми бачимо можливість зафіксувати ту ціну, яка зараз є, і гарантувати її непідвищення не тільки для літніх людей, але і для всіх громадян України. Ми виходимо з того, що однаково цієї зими повинен бути захищений абсолютно будь-який українець, який цього потребує, незалежно від віку", - відзначив Гончарук.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський може відправити у відставку Кабмін Олексія Гончарука вже в найближчі місяці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гончарук дозволив собі мільйонну поїздку на улюбленому літаку Януковича.

Також портал Знай.uа писав, що Гончарука ткнули носом у нахабну контрабанду вугілля і сигарет.