Свято українських воїнів стало однією з головних дат в країні. Актуальність свята і його важливість для кожного з нас стала зрозуміла після початку російсько-української війни, яка сотні тисяч чоловіків і жінок були змушені покинути звичні справи і встали на захист безпеки країни і благополуччя співгромадян.

День вооруженных сил Украины: Источник: actual.today

У цій статті ми розповімо про історію свята, його дати, цікаві факти і поділимося кращими привітаннями з Днем збройних сил України у прозі. а також п кращими прикладами поздоровлень в картинках, фото і відео.

Привітання з Днем збройних сил: коли вони знадобляться

День вооруженных сил Украины: источник: dozor.kharkov.ua

У прозі або віршах всіх майбутніх, теперішніх та колишніх захисників України можна вітати 6 грудня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Саме цей день був визначений професійним святом для службовців української армії. Вперше святкова дата з'явилася в календарі в 1993 році.

Верховна Рада України прийняла відповідний Закон про Збройні сили України і заснувала перше офіційне свято військових, після розформування збройних сил Радянського Союзу.

День збройних сил України: бійці яких підрозділів святкуватимуть

День вооруженных сил Украины: источник: opentv.media

На даний момент Збройні сили України складаються з таких підрозділів: Сухопутні війська, Повітряні сили та Військово-морські сили.

Пізніше українські президенти в різний час засновували такі свята, як День Авіації, День сухопутних військ, День ВМФ. Однак, спільним святом для українських воїнів є саме 6 грудня. Нагадаємо, що в Україні прийнято шанувати військових і 14 жовтня - День захисника Вітчизни і Свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Кращі поздоровлення з Днем Збройних сил України у прозі

День вооруженных сил Украины: источник:telegraf.com.ua

Наша армія нам допомагає і береже від іноземних вторгнень. Ти - справжній чоловік і ми пишаємося, що в українській армії є такі люди як ти. Щастя, здоров'я, тиші і миру тобі, дорогий наш захисник! Спасибі тобі за те, що ти є у нас.

***

У День Збройних Сил України бажаю вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко відображати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, зберігати щастя і доброту в серці.

***

У День Збройних Сил України від щирого серця побажати хочу міцних сил і несломленної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких - в ваших надійних, сильних руках. Тож прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

Мужність, честь, сила і відвага - тільки кращі з кращих склали присягу в рядах Збройних сил України. Ви готові стати на захист своєї батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини. У святковий день ми бажаємо Вам спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі.

***

Хай щастя і любов поселяться в будинку, нехай завжди буде куди повернутися, а День Збройних Сил запам'ятається як самий сонячний і радісний на рік!

***

Вітаю з Днем Збройних Сил України та побажати від душі хочу браво і впевнено стояти на сторожі безпеки і мирного спокою держави, захищати свій народ від гніву і втручання ворогів, ніколи не переставати виховувати в собі силу волі і мужності, проявляти в будь-якій справі відвагу і свій героїзм.