Новий глава "Укравтодору" Олександр Кубрак розповів, якими дорогами Державне агентство автомобільних доріг займеться в першу чергу.

За якими критеріями в Укравтодорі обирають, які дороги будуватимуть в першу чергу, Олександр Кубрак розповів в ефірі програми "Право на владу".

"У нас є кілька параметрів, за якими ми вибирали дороги. В першу чергу це рівень зносу - таких доріг багато. Друге - трафік, який може бути на цих дорогах, коли вони будуть відбудовані. І соціально-економічний ефект, який розраховується ", - пояснив Кубрак.

При цьому було прийнято рішення приділити особливу увагу автотрасам навколо деяких міст України, стан яких надзвичайно поганий.

Кубраков зазначив, що в Україні є так звані "міста-острови", до яких просто неможливо нормально дістатись нашими дорогами. Серед них він назвав Миколаїв, Чернівці, Кривий Ріг, Суми. Саме з таких міст і планують почати в "Укравтодорі".

Роботи з їхнього ремонту та будівництва займуть близько 3 років, зазначив Кубрак.

"Ми з'єднаємо в першу чергу так звані міста-острови. До них не можна зараз нормально дістатися по наших дорогах. Це, наприклад, місто Миколаїв, Суми, Чернівці, Кіровоград. Зараз близько 7 тисяч доріг в аварійному стані. Ми розраховуємо, що приблизно при існуючому фінансуванні і з залученням додаткових коштів, це приблизно 3 роки на ремонт аварійних доріг на магістралях ", - додав глава "Укравтодору".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«В Україні є міста-острови, до яких не можна нормально дістатись нашими дорогами».

Кубраков: «В Україні є міста-острови, до яких не можна нормально дістатись нашими дорогами». За якими критеріями в Укравтодорі обирають, які дороги будувати в першу чергу, в ефірі програми «Право на владу» розповів голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков. Почати планують з доріг на Миколаїв, Чернівці, Кривий Ріг, Суми.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 28 november 2019

Нагадаємо, водіям розповіли, які дороги відремонтують у 2020 році

Як повідомляв портал Знай.ua, голова "Укравтодору" назвав області, де планується масштабний ремонт доріг

Також Знай.ua писав, Нефьодов розкрив українцям очі, що коїться в Укравтодорі