Відомо, що в квітні 2019 року у власній квартирі вбили популярного тернопільського тату-майстра, 27-річну Тетяну Подвашевську. Її друг, 25-річний Андрій Горбатюк є головним підозрюваним в цьому злочині.

Тату-майстра вбили у власній квартирі

Так, у четвер, 28 листопада, відбулося чергове судове засідання, під час якого Андрію знову продовжили термін утримання під вартою. Також на суді виступила мама загиблої, яка заявила, що бажає отримати від Горбатюка компенсацію у вигляді 2 мільйонів гривень. Відомо, що частина грошей жінка планує віддати на благодійність.

"Моя дочка страждала, вона була жива, але вона страждала. Коли я відкрила її труну, то побачила, що вся її ліва рука була порізана. Вона у мене була лівша і вона цією рукою відбивалася. Вся шия в неї теж була в порізах. А ще й по спині. Вона мучилася, дуже мучилася. Більше 50 ударів було на ній. Вона була сенсом мого життя, і я вимагаю компенсацію у два мільйони гривень за моральну шкоду. Я не хочу цих грошей, я хочу, щоб половина цих грошей пішла на церкву, а друга половина – на тих дітей, які хворіють", - заявила мама Тетяни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Слід зазначити, що вбивство сталося в ніч з 15 на 16 квітня 2019 року. Місцевий житель прийшов додому до знайомої, щоб доробити тату. В результаті сварки він накинувся на тату-майстра Тетяну і став бити її ножем. На її тілі виявили більше 50 колото-ріжучих ран. 27-річна дівчина померла від втрати крові. Також на її шиї виявили сліди від укусів іклами. Вбивця втік з місця злочину.

Затримали підозрюваного 17 квітня, а вже 18 квітня суд обрав йому запобіжний захід – утримання під вартою. У чоловіка нестандартна зовнішність: зафарбовані в чорний колір білки очей, загострені ікла зубів і розрізаний навпіл мову.

Андрій Горбатюк

Нагадаємо, що у Києві за адресою вулиця Левка Мацієвич, 12 виявили тіло чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі біля школи знайшли два бездиханні тіла в ковдрі.

Також портал Знай.ua писав, що прийомна дочка американського бійця UFC Уолта Харріса - 19-річна Аня Бланшард - знайдена мертвою після місяця пошуків.