Стало відомо, що у київському метрополітені відзначилася одна з пасажирок. Вона станцювала у вагоні поїзда досить запальний танець. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Київ Оперативний.

Київський метрополітен

Також зазначається, що на жаркій танцівниці не було верхнього одягу, адже зараз вже кінець листопада. До того ж, у коментарях користувачі мережі стверджують, що дівчина не рідко танцює в метро і досить часто потрапляє в об'єктиви камер.

"Напередодні чорної п'ятниці", - підписали відео.

Також користувачі мережі з ентузіазмом сприйняли відеоролик і позитивно на це відповіли.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот, Facebook

"Ахах, пам'ятаю цю позитивну даму, вже публікували її", "Вона частенько так мочить, це не перший концерт", "Це не та, що танцювала в чорному капелюсі з полями? Не,ну а че, хай танцює", "Позитивно", - прокоментували користувачі.

В предверии чёрной пятницы 😝

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 28 november 2019

Нагадаємо, що у Києві чоловік став жертвою збройного нападу на виході зі станції метро. Йому завдали колоті рани.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Дніпрі сталася НП, трамвай з пасажирами зійшов з рейок, при цьому він паралізував роботу всього електротранспорту на цій ділянці.

Також портал Знай.ua писав, що обіцяна киянам глобальна система оплати проїзду в комунальному транспорті KyivSmartCard повинна почати функціонувати вже з 1 листопада 2019 року. Однак до її повноцінної роботи ще дуже далеко.