У мережі з'явилося дуже дивне відео, яке досить потужно розсмішило українців. Так, в найбільшому аеропорту України в Борисполі на стрічці видачі багажу помітили дивну валізу з якої визирали жіночі ноги.

Про це стало відомо завдяки відеозапису, який опублікував Telegram-канал "Новини Країни+".

Повідомляється, що власником даного багажу виявився ілюзіоніст Роман Бондарчук. І такий його особистий реквізит не залишився непоміченим. Як виявилося, з допомогою цього атрибута фокусник демонструє глядачам магічний трюк.

Відомо, що Роман зі своїм багажем прибув з Дубая і всі пасажири мали честь познайомитися з його незвичайним реквізитом. Багато з них були здивовані, коли ящик з жіночими ногами виїхав на багажну стрічку разом з іншими валізами. Крім здивування, ця ситуація викликала сміх у всіх очевидців.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, нардеп від "Слуги народу" Богданець розкрив подробиці своєї судимості: "Плюнув мені в обличчя".

Як повідомляв Знай.uа під Києвом засудженого "забули" у в'язниці після відбуття строку.

Знай.uа писав, асоціація платників податків України визначила "найчесніші" компанії: хто потрапив в список лідерів.