30 листопада, субота, на Хрещатику в Києві в результаті погоні відбулася ДТП. Водій за кермом чорної Mazda намагався втекти від патрульних поліцейських, які кинулися за ним у погоню. Через це центр столиці України потрапив у величезну пробку, яка тяглася вздовж усього Хрещатика.

В Киеве на Крещатике водитель Mazda убегает от полиции

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 30 november 2019

Чорну Mazda поліція помітила приблизно о 13:00 на бульварі Шевченка, номерних знаків на авто не було, як повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

ДТП, Інформатор
ДТП, Інформатор

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Копи вимагали у водія, щоб той зупинив авто, але людина за кермом Mazda вирішила втекти від правоохоронців. Його почали переслідувати - у перегонах брали участь усі вільні екіпажі кількох районів. Водій грубо порушував правила дорожнього руху під час погоні, зіткнувся з кількома іншими авто і машиною патрульних.

ДТП, Інформатор
ДТП, Інформатор

ДТП, Інформатор
ДТП, Інформатор

Втікача впіймали на Бессарабській площі, однак, водій Mazda відчайдушно не хотів здаватися копам. Він залишив авто і спробував втекти, але патрульним вдалося його затримати. Повідомляється, що у водія авто були ознаки сп'яніння.

ДТП, Інформатор
ДТП, Інформатор

ДТП, Інформатор
ДТП, Інформатор

Копи обшукали Mazda і знайшли речі, походження яких водій авто не зміг пояснити. За попередньою інформацією, ці речі перебувають у розшуку як викрадені. До всього іншого, у нього знайшли кілька іноземних автономерів.

Нагадаємо, раніше у Києві водій-псих жорстоко розправився з пішоходом.

Також Знай.uа писав, що пекельний туман наробив біди під Одесою, екстремальні кадри.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що моторошна НП перетворила Київ на Венецію: господарський "талант" Кличка показали одним відео.