Нагадаємо нашим читачам, що в Дніпровському районі української столиці на вулиці Ентузіастів у суботу, 30 листопада, о 4 ранку пролунав потужний вибух. Від нальоту злочинної банди постраждало відділення "Ощадбанку". Відомо, що під час пограбування банкомату фасад відділення банку розлетілися на десятки метрів, вулицю засипало грошима, склом та бетоном.

Повідомляється, що нещодавно співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних. Про це в мережі Facebook написав колишній радник міністра МВС України Зорян Шкіряк.

Пост Зоряна Шкіряка, Facebook
Пост Зоряна Шкіряка, Facebook

За інформацією копів, банк було підірвано газоповітряною сумішшю. На щастя, ніхто не постраждав. Зловмисникам вдалося викрасти кошти і втікти у невідомому напрямку. Вже за добу правоохоронці затримали підозрюваних. Двох чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нагадаємо, Каменських довела, що є найкращою в Україні просто на "M1 Music Awards. 2019": пікантні фото.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа "Можна в них потонути?": Кароль зачарувала захопливим поглядом і ніжним образом.

Знай.uа писав, Білик заговорила про ревнощі до чоловіка, несподіване зізнання: "насилу контролює вчинки".