За останні два роки з боржників вдалось стягнути аліменти на суму понад 8 мільярдів гривень, повідомляє “Finance.ua”.

Як повідомляється, такі суми вдається стягувати завдяки закону, який підсилив відповідальність за несплату аліментів та набув чинності у 2018 році. Згідно із цим законом за несплату майна введені покарання у вигляді примусових робіт, арештів, конфіскації майна та інші.

аліменти на батьків
аліменти на батьків

Так, в цьому році в мешканця Києва, який заборгував аліментів на суму 123 тисячі гривень, державна виконавча служба арештувала яхту. Також на нього наклали штраф у розмірі 60 тисяч гривень. В минулому році за несплату аліментів був виставлений на торги автомобіль Ferrari 456GT вартістю 2,15 мільйону гривень, а в Кривому Розі чоловік розплатився за аліменти двокімнатною квартирою.

Нагадуємо, що ті, хто має заборгованість по аліментам понад півроку, також не можуть залишати межі України до погашення заборгованості.

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Також Знай.uа писав про помсту контрабандистів або "своїх": Нефедов розповів, хто міг підпалити авто в. о. голови одеської митниці.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що фальшивий СБУшник зібрав 100 тисяч "пожертвувань" для українських воїнів: подробиці.